Ремонт или покупка на палети?

С лиценз номер BG-306, издаден от Европейската палетна асоциация, ние сме сертифицирани за ремонт на EPAL палета, съгласно всички утвърдени стандарти.

EPAL

Ремонт или покупка на палети?

Можем да ви предложим постоянен ремонт и поддръжка на вашите EPAL палета.

Ние събираме повредени и счупени палети от клиенти и ги ремонтираме в нашите помещения. Ремонтираните от нас палети отговарят на абсолютно всички изисквания за конструкция и издръжливост на EPAL, като за ремонт се използват само висококачествени и разрешени от EPAL елементи и крепежи, гарантиращи висока издръжливост и устойчивост на вашия дървен амбалаж.

Това ще ви осигури по-дълга употреба на EPAL палетата, с които разполагате, без да се налага да закупувате други.

Като основен амбалаж за съхранение, увеличаването на живота на дървените палети ще ви спести разходи за подмяна. Ако просто трябва да смените дъски или дървено трупче, цената на ремонта е много по-ниска от закупуването на нов палет.

Ремонтът на палети влияе пряко и на околната среда, защото като удължавате живота на палета, означава, че ние не режем дървета за производството на нови.

Не забравяйте, че не е нужно да извършвате ремонта на палетата сами. Форест Консулт и Ко предлага постоянна услуга, така че можете да спестите много пари и време. Избирайки услугата за ремонт и поддръжка, вие ще бъдете сигурни, че вашите EPAL палети ще бъдат ремонтирани в съответствие с указанията на EPAL и няма да имате проблем при доставката на продуктите на вашите клиенти.