Извозване

Извозване

Ние предлагаме професионално извозване на дървени палета и опаковъчен материал от вашия склад или база. С нашата услуга ще се освободите от излишния товар бързо и ефективно.

Как работи услугата

Свържете се с нас, за да уговорите удобно за вас време за извозване. Нашият екип ще пристигне на място, ще натовари палетата и опаковъчния материал и ще ги транспортира до нашата база за последваща обработка.

Как да заявите услуга

Можете лесно да заявите нашата услуга за извозване чрез контактната форма на сайта или като се обадите на посочените телефони. Нашият екип ще се свърже с вас, за да уточните всички детайли и да организирате извозването.

Зони на обслужване

Обслужваме клиенти в цялата страна. Независимо от местоположението на вашия склад или база, ние ще осигурим извозване на вашите дървени палета и опаковки.

Документация и лицензии

Ние разполагаме с всички необходими документи и лицензи за извършване на извозването съгласно действащите стандарти и регулации. Това гарантира, че всичко се извършва законно и екологично.

Защо да ни се доверите

Изберете нашата услуга за извозване на дървени палета и опаковъчен материал и се освободете от излишния товар бързо и лесно. Свържете се с нас днес, за да научите повече и да организирате извозването!

Направете запитване

Други услуги които извършваме

Производство

Произвеждаме дървени опаковки от иглолистен материал и плоскости за индустрията по спецификация на клиента.

Събиране

Ние можем да вземем вашите дървени палета от ваш склад или база.

Доставка

Предлагаме доставка на поръчните от вас палета и опаковки до ваш склад или база.

Извозване

Предлагаме извозване на палета и дървен опаковъчен материал от ваш склад или база.

Депониране

Очаквайте скоро актуална информация!

Рециклиране

Нашата комания е лицензирана за рециклиране на дървени палета. Ние можем да ремонтираме вашите счупени палета.

Термична обработка на дом

Разполагаме със сушилна камера за извършване на процесите по термична обработка за обезпаразитяване на дървен опаковъчен материал по стандарт IPPC-15